på lørdag :)

på lørdag skal eg ned i gaten å kjøpe meg bolle menst eg sitter på cafe med minien <3 på vei heim skal eg kjøpe med meg heim kaffe får sjå ka utvalg dei har. på mandag begynner sparinga av penger kvir meg da blir det ikkje kaffi og cafe kvar helg og ein tur til butikken å kjøpe bøker kvar helg :-( ( eg får kaffi heima men eg liker berre den eg får ute for den ser bedre ut :) ) får håpa mamma og pappa hjelper meg med å spare og nå har da komt opp små ting så pappa og mamma har jo nesten brukt 20-25 000 kr på meg og om nokre månar blir da meir. så dei er jo snille med meg. og dei seier at eg ikkje kjem til å klare å spare penger men da skal eg faderen meg klara no. eg skal til mangen plasser på shopping så eg får spara. :) selv om det svir :)

hallo :-)

i dag har eg vore på shopping og brent av nokre pengar. eg har kjøpt to bøker og nokre småting og selfølgeli bursdags prisangen til I. <3 er litt fornøyd med den. vil legge ut bilde av den men da kjem ho til å sjå da. men den er super kul. ho kjem til å like den!

det svir faktisk litt l lommaboka mi. har brukt litt masse penga kanskje men jaja. :-)

skriver litt meir seinare sikkert
-C

verdens smarteste

hallo :-)
satt og såg på tv så kom da eit super program da handla om verdens -rommet. da handla om masse rart innanfor da men når du har lært om da så var da ikkje så avansert å forstå men jaja. greia er da att dei snakka om verdens smartaste mann. stephen hawking er den smartest mannen. måten han tenker på er fantastik og måten han rekner på og kor smart han er det er fantastisk. uansett korleis du ser ut eller ka problem du har kan du væra smart. eg synest han er super kul er sikkert gøy å snakka med han og fortella ka eg meiner hahahaha. skriver meir i måro. måtte berre skriva noke i dag så da blei litt teit men jaja. hahaha
- C

hallo :)

hei :)
kjeder meg sykt! sitter liksom berre her og blir frisk.... :( det er super kjedeligt. hørre på musikk leser litt såver litt og kjeder meg masse. søskenbarne mitt er i barnehagen så eg kjeder meg litt her aleina...
blir sikkert ikkje shopping på meg i dag får kryssa fingrane mine for att da blir i måro har lyst på nokre nye klær og ha på meg i neste veke. håper cubus har noke fint i denna veko da krysser fingrene mine.
har du noke tips på ting eg kan gjera på uten att eg kjeder meg. og eg kan ikkje gå ut :(
skriver litt meir seinare :)
- C

Sliten!

hallo :)
er sliten etter ein lang,lang dag. har passa søskenbarne mitt ei stond no. og da einaste eg vil er å såva. men i måro skal eg på shopping og på torsdag skal eg på shopping så eg gleder meg til å bruke penger hahaha
når kontoen viser 0 kr så ringer eg til pappa så får eg penger hihihi.
er ein heldig jente som har ein så snill pappa så kjøper alt eg ser på. og vil ha. (er litt bortskjemt) men foreldrene mine har litt strenge krav til meg. vil att karakterene mine skal være på topp å eg må halda meg slank og ikkje spisa masse snop i kvardagen men ellers er dei greie. gleder meg til shopping. legger sikkert ut noke meir på bloggen seinare. snakkes
-C

hallo :)

vist du kunne bestemme kem du skulle være av ein av dei på bilde kem ville du vore da?
alle jenter må no ønske å være ein av dei eller? eg ønskte å væra alle når eg var liten eg.. :)

i dag :)

i dag er eg litt slapp eller eg gidde ikkje gjer noe. berre står og ser dø ut eller sitter i stolen og ser på tv.
skal snart være med søskenbarne mitt han kjem snart heim fra barnehagen så då skal eg leke med han. men han er så forelska i i paden min så han vil sikkert berre spille på den. gleder meg til å bli heilt frisk. sånn eg kan gå ut å jogge å leke med søskenbarne mitt. det er jo kjedeligt å være inne heiletiden når du er to år :) det er berre tirsdag i dag så det er masse igjen av vinterferien min. skriver sikkert meir om det kjedelige live mitt seinare i dag og :)
lev livet og ha det gøy :)
-C

syk i dag og :(

hallo :-)
syk i dag og eg. men det er jo litt gøy og da på ein måte slepper å rydde å vaske. ligger på sofan. peisen er varm, hørre på justin bieber og one direction musikk og lever livet menst eg er syk :) gleder meg til eg er frisk og kan gå ut å gå litt. beina mine kribler etter å gå ut å gå. savner det :(

men det er jo berre mandag i dag så eg håper eg er frisk til onsdag og kan gå ut litt og leka med søskenbarne mitt på to år. han er så søt når han berre dilte etter meg og bryr seg ikkje om nokon andre enn meg :) når han såg meg i går kom han springanes mot meg og klemte meg og nekta nesten å sleppa meg. så når me kom inn satt han berre på fange mitt å kosssste. ville ikkje leka eingang han ville berre kossssa. da er så søt. så når han er ferdig i barnehagen så kjem han opp til meg for å væra litt :) gleder meg. snakkes seinare :)
- C

vinterferie

hallo :)
da er kjedeligt å væra syk i vinterferien. nasen min renner og halsen min brenner :( føler meg ikkje bra. heldigvis er eg oss mormor så me er syke sammen. låst oss inne og helde oss varme å venter med å gå ut til me er friske. i paden min blir ikkje så masse brukt av meg men søskenbarne mitt på to som spiller talking tom. han ler jo som berre da. så da er deiligt med ferie. lever livet. :)
savner I masse og gleder meg til å sjå ho igjenn om to veker. ha ein fin søndag alle sammen lev livet og kosssss dåke masse i ferien :)
- C

Hallo :)

I går så reiste i fra meg så me får ikkje sjå kvarandre på to veker, når me sa Hade så grein me jo nesten, me er ikkje vant til å være fra kvarandre, selv om me er syke så er me med kvarandre.
Så eg gleder meg til å sjå ho igjen no. Selv om det berre har gått ein dag så savner eg ho sykt! Så da blir sikkert berre eg som kjem til å skrive på bloggen no på desse to vekene eg reise i måro så den første veka så kjem nå så vett eg ikkje om det blir blogging men i veke 10 blir det sikkert masse blogging :) så god vinterferie alle sammen lev livet no når det ikkje er skule :)
-Cher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Februar 2013
Januar 2013

kategorier


Blogg
film
fritid
hobby
hverdag
kjendiser
mat og drikke
trening/ kosthold

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits